Error WinXP passing from 1.6 to 2.1

Discussions related to using VirtualBox on Mac OS X hosts.

Error WinXP passing from 1.6 to 2.1

Postby cbrown » 10. Feb 2009, 23:59

Passing from vbox 1.6 to 2.1 I've got this error on winxp virtual machine:

Could not load the settings file '/Users/carloxxxxxfani/Library/VirtualBox/Machines/WinXP/WinXP.xml'.
Element '{http://www.innotek.de/VirtualBox-settings}Port': The attribute 'hostMode' is required but missing.
Element '{http://www.innotek.de/VirtualBox-settings}Port': The attribute 'hostMode' is required but missing.


Codice&nbspd'uscita:
VBOX_E_XML_ERROR (0x80BB000A)
Componente:
VirtualBox
Interfaccia:
IVirtualBox {339abca2-f47a-4302-87f5-7bc324e6bbde}

Any help?
cbrown
 
Posts: 2
Joined: 10. Feb 2009, 23:54

Postby tkwm » 11. Feb 2009, 02:31

Remove the virtual-disc from the vm, but don't delete it.
Add a new vm with another name and the same properties like the old one and with your existing virtual-disc.
Delete the old vm.
tkwm
Volunteer
 
Posts: 147
Joined: 3. Mar 2008, 17:56

Postby cbrown » 17. Feb 2009, 01:46

tkwm wrote:Remove the virtual-disc from the vm, but don't delete it.
Add a new vm with another name and the same properties like the old one and with your existing virtual-disc.
Delete the old vm.


No way...
I'd like to downgrade to 1.6, but I couldn't (I removed the 2.1 version, but I don't see icons, folders, files of the 1.6 version after the re-installation).
I've got backups of the vdi file of winXP (and the XML file too).

thanks
cbrown
 
Posts: 2
Joined: 10. Feb 2009, 23:54


Return to VirtualBox on Mac OS X Hosts

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 19 guests