USB Device Capture Showing Incorrect Information

Discussions related to using VirtualBox on Windows hosts.

USB Device Capture Showing Incorrect Information

Postby AnshumanPT » 19. Nov 2012, 07:55

I have 4 Identical USB Devices (3G USB Modems) which are attached to Host via 4 different USB Ports.

There are 4 Windows XP Guest Running and I want to assign all these Devices One by one to each Guest OS.

Problem is when One Device is connected (Which is connected successfully), after that all other 3 USB devices shows captured and thus I am unable to assign the remaining 3 devices to other 3 Guest OS.

Can some one suggest a solution for the same? All 4 devices have same Vendor ID and Product ID when seen from vBoxManage.exe list usbhosts
AnshumanPT
 
Posts: 14
Joined: 18. Nov 2012, 18:05

Re: USB Device Capture Showing Incorrect Information

Postby Perryg » 19. Nov 2012, 17:53

AFAIK since they are identical VirtualBox (at this time) has no way to determine the uniqueness and so it does not work.

I would suggest you post a ticket at bugtracker and request an enhancement, or at least an explanation of what could be done.
Perryg
Site Moderator
 
Posts: 25964
Joined: 6. Sep 2008, 22:55
Primary OS: Linux other
VBox Version: OSE self-compiled
Guest OSses: *NIX - Other

Re: USB Device Capture Showing Incorrect Information

Postby AnshumanPT » 20. Nov 2012, 06:14

Thanks, I just raised a Bug against the same: https://www.virtualbox.org/ticket/11214

Ticket # 11214

Thanks again for your help and support.
AnshumanPT
 
Posts: 14
Joined: 18. Nov 2012, 18:05


Return to VirtualBox on Windows Hosts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 61 guests