Devices Menu Missing

Discussions related to using VirtualBox on Windows hosts.

Devices Menu Missing

Postby tlwolfe » 29. Jan 2011, 02:33

I very new to this and have a problem. I installed VirtualBox 4.0.2 on my Windows 7 system. I then installed Ubuntu 10.10 as a guest OS. The VirtualBox "devices menu" is missing. Every thing I seem to want to do requires this menu.

Does any one have a solution? I cant find any documentation that give me a hint of what is wrong or what to do.
tlwolfe
 
Posts: 1
Joined: 29. Jan 2011, 01:57
Primary OS: MS Windows 7
VBox Version: OSE other
Guest OSses: Ubuntu

Re: Devices Menu Missing

Postby Perryg » 29. Jan 2011, 02:48

Can you post a screen shot so we can see what is actually missing?
Perryg
Site Moderator
 
Posts: 25960
Joined: 6. Sep 2008, 22:55
Primary OS: Linux other
VBox Version: OSE self-compiled
Guest OSses: *NIX - Other

Re: Devices Menu Missing

Postby Sasquatch » 29. Jan 2011, 14:35

Is it the same as shown here: viewtopic.php?f=2&t=38548 ?
Read the Forum Posting Guide before opening a topic.
VirtualBox FAQ: Check this before asking questions.
Online User Manual: A must read if you want to know what we're talking about.
Howto: Install Linux Guest Additions
Howto: Use Shared Folders on Linux Guest
See the Tutorials and FAQ section at the top of the Forum for more guides.
Try searching the forums first with Google and add the site filter for this forum.
E.g. install guest additions site:forums.virtualbox.org

Retired from this Forum since OSSO introduction.
Sasquatch
Volunteer
 
Posts: 17800
Joined: 17. Mar 2008, 13:41
Location: /dev/random
Primary OS: Debian other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: Windows XP, Windows 7, Linux


Return to VirtualBox on Windows Hosts

Who is online

Users browsing this forum: dc1011 and 45 guests