Mouseintegration doesn't work after restoring a saved state

Discussions about using Linux guests in VirtualBox.

Mouseintegration doesn't work after restoring a saved state

Postby Jashnok » 20. May 2019, 11:48

Hey there,

I'm currently running a debian 9.9.0 guest on my macOS host. Everything works fine, but when i save the machine state and restore it, the mouseintegration "disables". So it shows to me in the dropdown option, that it is activated, but it's grayed out and my mouse is getting captured. In this case, the mouse has a really high delay and working with it is no fun. As i am currently working on a project, in which i shouldn't restart the machine, i save the state in order to continue. Does anyone of you know a fix for this?

regards Jashnok
Jashnok
 
Posts: 1
Joined: 20. May 2019, 11:43

Re: Mouseintegration doesn't work after restoring a saved state

Postby socratis » 20. May 2019, 19:52

Can you take a look at the thread "Keyboard and mouse don't work after creating snapshot (#18440)"? Sounds really familiar...
If you obfuscate any information requested, I will obfuscate my response. These are virtual UUIDs, not real ones.
Do NOT reply with the "QUOTE" button, please use the "POST REPLY", at the bottom of the form.
socratis
Site Moderator
 
Posts: 24800
Joined: 22. Oct 2010, 11:03
Location: Greece
Primary OS: Mac OS X other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: Win(*>98), Linux*, OSX>10.5


Return to Linux Guests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests