Loading in Finder/ No Audio

Discussions about using Mac OS X guests (on Apple hardware) in VirtualBox.

Loading in Finder/ No Audio

Postby sproink » 23. Jun 2019, 18:57

Whenever I turn on my VM (High Sierra) instead of the top left saying "Desktop" (or whatever it normally says) it says "Finder" and I have no way to get rid of it. There is also no dock bar or anything.

My only other problem is audio, of which there is none. Anything for that?
sproink
 
Posts: 2
Joined: 23. Jun 2019, 18:55

Re: Loading in Finder/ No Audio

Postby socratis » 23. Jun 2019, 19:04

We need to see a complete VBox.log, from a complete VM run, where the problem occurs:
  • Start the VM from cold-boot (not from a paused or saved state) / Observe problem / Shutdown the VM (force close it if you have to).
  • With the VM completely shut down (not paused or saved), right-click on the VM in the VirtualBox Manager and select "Show Log".
  • Save only the first "VBox.log", ZIP it and attach it to your response. See the "Upload attachment" tab below the reply form.
Image
If you obfuscate any information requested, I will obfuscate my response. These are virtual UUIDs, not real ones.
Do NOT reply with the "QUOTE" button, please use the "POST REPLY", at the bottom of the form.
socratis
Site Moderator
 
Posts: 25323
Joined: 22. Oct 2010, 11:03
Location: Greece
Primary OS: Mac OS X other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: Win(*>98), Linux*, OSX>10.5


Return to Mac OS X Guests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests