Solaris 10 on VMware

Discussions related to using VirtualBox on Solaris hosts.

Solaris 10 on VMware

Postby Sreeman » 13. Nov 2013, 07:22

Hi Guys, need some urgent help.

I have installed solaris 10 u11 on vcenter 5.1. now when i powered on.

getting error as : The X-server cannot be started on display :0

the biggest problem is : my font is not working, i mean when i type anyting..i can see only junk characters.
"Could not init font path element /usr/X11/lib/X11/fonts/misc:scaled, removing from the list
Couldnot open default font "fixed"

Thanks in advance.
Sreeman
 
Posts: 2
Joined: 13. Nov 2013, 07:16

Re: Solaris 10 on VMware

Postby socratis » 13. Nov 2013, 08:07

Sreeman wrote:I have installed solaris 10 u11 on vcenter 5.1. now when i powered on.

I think that you are in the wrong forum. You do not seem to be running a Solaris host nor are you having problems with VirtualBox, but with VMWare. Furthermore,
Sreeman wrote:getting error as : The X-server cannot be started on display :0

which seems to be a problem with the guest, not with the virtualization software. I would try the Solaris and/or VMWare forums...
If you obfuscate any information requested, I will obfuscate my response. These are virtual UUIDs, not real ones.
Do NOT reply with the "QUOTE" button, please use the "POST REPLY", at the bottom of the form.
socratis
Site Moderator
 
Posts: 17976
Joined: 22. Oct 2010, 11:03
Location: Greece
Primary OS: Mac OS X other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: Win(*>98), Linux*, OSX>10.5

Re: Solaris 10 on VMware

Postby mpack » 13. Nov 2013, 13:43

Please ask this question on a VMWare support site.
mpack
Site Moderator
 
Posts: 27404
Joined: 4. Sep 2008, 17:09
Primary OS: MS Windows 10
VBox Version: PUEL
Guest OSses: Mostly XP


Return to VirtualBox on Solaris Hosts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests