Missing adapter on Bridge Network

This is for discussing general topics about how to use VirtualBox.

Missing adapter on Bridge Network

Postby orewamadao » 18. Feb 2019, 13:05

Hello I wanna try to host a simple static site on my virtual machine and publicly exposed it on the internet

I want to bridge networks and I only have two options on bridge adapter which is enp2s0 and wlp3s0 and when I check it on VM I only have enp3s0
What am I missing?
orewamadao
 
Posts: 1
Joined: 18. Feb 2019, 12:53

Re: Missing adapter on Bridge Network

Postby socratis » 18. Feb 2019, 13:59

What you have on your VM does not reflect what's on your host, your physical computer. What you have on your guest is virtual. Your VM may have a "enp3s0" and VirtualBox's job is to bridge the physical "enp2s0" or "wlp3s0" to the VM's "enp3s0".
If you obfuscate any information requested, I will obfuscate my response. These are virtual UUIDs, not real ones.
Do NOT reply with the "QUOTE" button, please use the "POST REPLY", at the bottom of the form.
socratis
Site Moderator
 
Posts: 25844
Joined: 22. Oct 2010, 11:03
Location: Greece
Primary OS: Mac OS X other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: Win(*>98), Linux*, OSX>10.5


Return to Using VirtualBox

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests