[WorksForMe] Why are the settings/tools greyed out?

This is for discussing general topics about how to use VirtualBox.

[WorksForMe] Why are the settings/tools greyed out?

Postby eddyq » 20. Jan 2019, 20:30

Where can I find VirtualBox tools? By that i mean the tools that allow me to enable the serial ports. As installed the enable setting for serial ports is grayed out.
Last edited by socratis on 20. Jan 2019, 23:19, edited 1 time in total.
Reason: Marked as [WorksForMe].
eddyq
 
Posts: 29
Joined: 2. Jan 2013, 21:54

Re: Why are the settings/tools greyed out?

Postby eddyq » 20. Jan 2019, 22:38

My error, I had the virtual machine running and it needs to be shut down first.
eddyq
 
Posts: 29
Joined: 2. Jan 2013, 21:54

Re: [WorksForMe] Why are the settings/tools greyed out?

Postby socratis » 20. Jan 2019, 23:21

I changed the title of the thread from "Where can I find Virtual box tools" to something more appropriate, and I marked it as [WorksForMe].

Most of the VM Settings cannot be changed while the VM is running, paused or saved. It needs to be completely shut down. Similar to changing the hardware on your physical computer; you got to shut it down first, it's not going to be happy if you change it while it's running... ;)
Do NOT send me Personal Messages (PMs) for troubleshooting, they are simply deleted.
Do NOT reply with the "QUOTE" button, please use the "POST REPLY", at the bottom of the form.
If you obfuscate any information requested, I will obfuscate my response. These are virtual UUIDs, not real ones.
socratis
Site Moderator
 
Posts: 27379
Joined: 22. Oct 2010, 11:03
Location: Greece
Primary OS: Mac OS X other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: Win(*>98), Linux*, OSX>10.5


Return to Using VirtualBox

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests