Page 2 of 2

Re: Unrecognized PCnet-FAST III (DOS VM) with VirtualBox 6.0.0 (#18286)

PostPosted: 8. Jan 2019, 14:53
by andyp73
socratis wrote:the first thing that the devs asked for on IRC (where I notified them), was for a log...

Just been looking through the logs before I attached them.

There doesn't appear to be much networking stuff in the log file (I have two bridged adapters one using the PCnet-FAST III and one the Intel 82540EM). The only thing I can see different is this entry is missing in the 6.0.x logs:
00:00:00.727676 [/Devices/pcnet/0/LUN#0/Config/] (level 5)
00:00:00.727682 SharedMacOnWire <integer> = 0x0000000000000001 (1)

-Andy.

dos-networking.zip
Logs from VB 5.2.22 and 6.0.1
(45.23 KiB) Downloaded 8 times

Re: Unrecognized PCnet-FAST III (DOS VM) with VirtualBox 6.0.0 (#18286)

PostPosted: 10. Jan 2019, 15:12
by socratis
Can you try the latest test build, r128070 or later?

Re: Unrecognized PCnet-FAST III (DOS VM) with VirtualBox 6.0.0 (#18286)

PostPosted: 10. Jan 2019, 17:44
by andyp73
socratis wrote:Can you try the latest test build, r128070 or later?

I can confirm that 6.0.1-r128072 on macOS resolves this problem.

-Andy.

Re: Unrecognized PCnet-FAST III (DOS VM) with VirtualBox 6.0.0 (#18286)

PostPosted: 10. Jan 2019, 18:05
by Samuele
Great news! As soon as I get my new notebook I'll try.

Re: Unrecognized PCnet-FAST III (DOS VM) with VirtualBox 6.0.0 (#18286)

PostPosted: 10. Jan 2019, 18:09
by socratis
That would be great 'Samuele' because both Andy and 'PThorn' that also observed the problem, said it was fixed...