mount an already installed os?

This is for discussing general topics about how to use VirtualBox.

mount an already installed os?

Postby coolgenes » 21. Sep 2010, 18:13

my computer is dual booted MS Win7 and Ubuntu 10.04. I found that I rarely use the windows now that I am becoming proficient with linux but there are certain things I still find I have to do in MS. I no longer want to restart the computer out of linux and login to Wn. so I installed VB v3.2.8 and was thinking, before I install a whole new Win7 is there any way that I can connect VB to the one that already exists?
Thanks
coolgenes
 
Posts: 12
Joined: 2. Sep 2010, 20:16
Primary OS: Ubuntu other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: MS XP

Re: mount an already installed os?

Postby stefan.becker » 21. Sep 2010, 18:16

Look into the Tutorial Section.
stefan.becker
Volunteer
 
Posts: 7141
Joined: 7. Jun 2007, 21:53

Re: mount an already installed os?

Postby coolgenes » 21. Sep 2010, 20:56

ok, but what am I looking for? I'm not really good with this terminology. Is this the correct tutorial for connecting an already installed win installation to a vbox within linux? HOWTO: Mount any VBox-compatible disk image on the host (viewtopic.php?f=26&t=33355)
coolgenes
 
Posts: 12
Joined: 2. Sep 2010, 20:16
Primary OS: Ubuntu other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: MS XP

Re: mount an already installed os?

Postby stefan.becker » 21. Sep 2010, 21:01

Windows Guest Area?!
stefan.becker
Volunteer
 
Posts: 7141
Joined: 7. Jun 2007, 21:53

Re: mount an already installed os?

Postby coolgenes » 21. Sep 2010, 21:59

coolgenes
 
Posts: 12
Joined: 2. Sep 2010, 20:16
Primary OS: Ubuntu other
VBox Version: PUEL
Guest OSses: MS XP


Return to Using VirtualBox

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests